Deense leerlingen tonen gevaar van Wifi aan met experiment

WIFI , gevaarlijker dan je denkt . Deense leerlingen experimenten ermee en tonen het gevaar aan van Wifi met experiment.
Onderneem zelf actie en probeer terug op draad over te schakelen. Een mobieltje is leuk voor onderweg maar gebruik zoveel mogelijk de VLIEGTUIGSTAND. Ook DECT telefoons zijn uitermate ongezond. Mensen die veel achter de computer zitten kunnen ook al “overgevoelig” zijn voor electromagnetische straling. Het is intriest om te merken dat je ondanks alle wetten en regels toch nog moet oppassen want meestal zijn zo’n onderzoeken niet relevant voor ALLE mensen.

Mathematically Perfected Currency & Economy

Deense brugklasleerlingen verbazen wetenschappers

met hun Wifi experiment

x

De 5 meiden die met hun WiFi-experiment op tuinkerszaadjes de wereldpers haalden.

De 5 meiden uit de brugklas van de Hjallerup School die met hun experiment over de invloed van WiFi-straling op ontkiemende tuinkerszaadjes de wereldpers haalden. (vlnr: Lea Nielsen, Mathilde Nielsen, Signe Nielsen, Sisse Coltau en Rikke Holm.)

Veel internationale wetenschappers zijn verblijd over de duidelijke uitkomsten van het biologie-experiment dat vijf meiden (foto) uit de brugklas van de Hjallerup School in Denemarken hebben uitgevoerd. Hun experiment heeft inmiddels al veel interesse gewekt bij wetenschappers in Engeland, Nederland en Zweden. Deze meiden wilde weten of de straling van WiFi, draadloos internet in huis, effect heeft op de groei en ontwikkeling van planten. Hun experiment bestond eruit dat ze 400 tuinkerszaadjes verdeelden over 12 kweekbakjes. Ze plaatsten 6 van die bakjes in 2 kamers op dezelfde temperatuur. Ze gaven alle bakjes evenveel water en zonlicht gedurende 12 dagen. Maar de helft van de…

View original post 1,871 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s