*Spaarders in EU worden na verkiezingen gedwongen eurozone te redden*

Gezondheid betekent ook gezonde financies , uiteraard iedereen in eigen boezem kijken. Succes en hou je gezond in je vel ondanks alles want dat is de basis om elk probleem te overwinnen.
Het topje van de iceberg is alvast nog niet verdwenen bij enige klokkenluiders . Hopelijk vinden onze politici na de verkiezingen enige deftige oplossingen om een kwalitatieve samenleving te houden ipv de mensen uit te persen als citroenen. #Burnout #politiek

Het betere wereldnieuws

Dit artikel is afkomstig van Xandernieuws.punt.nl en werd aangevuld met eigen kennis en overgoten met een stukje eigen mening.

Overeind houden eurozone gaat iedere Belg omgerekend minstens € 12 000 kosten.

De Europese zombiebanken zijn minstens € 800 miljard kwijtgeraakt.

Econoom en auteur Daniel Stelter heeft de statistieken van de huidige eurocrisis bestudeerd, en komt tot een ontnuchterende conclusie: dankzij de pijlsnel groeiende schuldenberg in Europa is het onvermijdelijk dat de burgers straks gedwongen zullen worden om de eurozone en de banken overeind te houden. De Duitsers gaat dat op zijn minst € 1 biljoen kosten. Omgerekend komt deze ‘bijdrage’ voor de Belgen dan uit op minimaal € 132 miljard, oftewel zo’n € 12 000 per iedere inwoner. Ondertussen proberen ‘onze’ politici de EU en de eurozone zo positief mogelijk af te schilderen (2)(3)(4), en verzwijgen zij wat ons enige tijd na de verkiezingen te wachten staat.

Een tijd geleden heeft het IMF…

View original post 1,431 more words

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s