Gezond eten en toch niet afvallen?

Mooie blog … Enkele veel voorkomende richtlijnen die je volgens de reguliere of standaard opvoeding dikwijls verkeerd krijgt ingelepeld. Nieuwe inzichten en verbeterde zelfobservatie is van groot belang om jezelf goed te voelen in je vel. Handhaaf de richtlijnen die voor jou nog het meest moeten toegepast worden … .

Enjoy your health is also enjoying your weight

CLAIRESDIETFILES

Diet help

Niets is zo frusterend dat wanneer je aan het diëten bent, je niet voldoende afvalt. Je doet alles volgens het plan, maar het werkt gewoon niet! Is dit jouw schuld? Doe jij iets verkeerd of heb je misschien het verkeerde dieet uitgekozen? Uiteindelijk ga je denken misschien past dit gewicht gewoon bij mij en moet ik hiermee leren leven. Nou.. het antwoord op al deze vragen is waarschijnlijk NEE! 

Het maakt niet uit welk dieet je volgt of welk trainingsprogramma je beoefent, veel voedingsexperts beweren dat het geheim van het succes van je gewichtsverlies ligt bij het vinden van de juiste energiebalans. Je moet meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Toch is het iets ingewikkelder dan het klinkt, want er zijn veel factoren die zowel je energie-input (verbruikte calorieën) als je energie-output (het aantal verbrande calorieën) beïnvloeden.

En een van hen kan weleens de reden zijn dat je niet afvalt. Waarschijnlijk…

View original post 879 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s